+FOLLOW
MISS THIS GUYS :(
Wednesday, 2 November 201123:04 // 0 Comments


Heyy stalker :> how are you guys today ? okayy tk ? okayy jumm dengar story akuu kali neh , hee lokk title atas tuhh ? act akuu rinduu some guys yang rapat dengan akuu selalu adee dengan akuu hmm selau jugakk hang dengan akuu . nakk tahuu sapee ? First this one .  




Haa kenal neh sapee ? NURZIANA ANA namee facebook dea , okayy kenape dea frst ? hmm act kiteorg twin duluu until now but now kiteorg dahh kurang rapat sbb apee pun tk tahuu hmm mybee sbb dea dahh lamee tk onl nd dea punn tk selalu contact akuu mybee bb tuhh , sorry biyy kitee tk pernah lupa awakk nd kitee tk pernah berubah mybee awakk jee kodd yg perasan hmm yg penting kitee twin forever okayy ? tk kan lupa kan awakk iloveyouu biyy 


Okayy second dea neh 



Haa see . sapee dea ? WAFA ROSSELLENDRA namee facebokk dea hihi okayy dea neh teletubbies akuu ^^ hee dengan dea baruu kenal dahh dlm sebulan lbeh kodd nakk dekat 2 bulan hmm dengan dea punn act kurang rapat skrg sbb dea dengan masalah dea nd akuu dengan masalah akuu . hmm biyy sayee tk nakk kitee renggang mcm neh kitee nakk mcm duluu . sayee tk pernah lupa kan awakk tauu . awakk mesti ingat tuhh iloveyouuuu jugakk  


And the last one is 



Jyeaaahhh seee ? DAYANA SUNSHINE namee facebokk dea , okeng dea neh kakak angkat akuu yg pleng sporting nd gelaaa , ghaa brutel dho minah neh suka akuu dapat jadi adek dea hihi dea lhaa yang jagee akuu nd bnyk tolong akuu selame neh , dea jugakk bnyk advise as sys akuu lhaa ken ? okayy act akuu dahh lamee tk meet dea huh dea asyek dengan scandle dea jee ken habis akuu kene abaikan :( bilee nakk hang lagi neh ? hmm rinduuuuuuu gelaaa syss iloveyouuu jugakk  hihi


Hmm bukan apee akuu rinduu gelaa babeng dekat 3 orang dekat atas neh hmm sayang akuu dekat dorang semua samee jee tk kurang nd lbeh . akuu rinduu nakk hang dengan dorg , nak dengar dorg ketawe nakk tengokk wajah dorg yang happy tuhh nakk tengok muka beriya dorg if tengah storyy , ahaii rinduuuuuuuu act :< hmm bilee dapat hang samee ? tk sabar dahh neh , 12/11 boleh tk ? sayee hang time tuhh pleaseeee  hmm last word iloveyouuuuu  imsisssssyou  ineeeedyouu  jangan pernah tinggalkan sayee :( promise kayy ?  muuaaahhhhh siked untokk korang :* aminnn hmm okayy tuhh jee nakk story hihi kbaii :')



|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr