+FOLLOW
UNTITLE -.-
Thursday, 17 November 201100:35 // 0 Comments



Heyy stalker :> how are you guys today ? ghee jum dengar story akuu hmm okay hari neh hari ape ? rabu ken ? ghee plan memang tk nakk hang akuu dahh malas then kesian dengan membe ouhh hang jee lhaa ken ? nd nakk hantar barang dekat dea okayy sampai bndar pukol 3 lebih okayy sampai jumpe sys sumpah rinduu dea then nekad jumpe dea hnatr barang okayy tabahkan hati pegy jumpe dea bagi sendiri barang tuhh , dlm perjalanan akuu rase nak pengsan punn adee sbb nakk tengok muka dea :/


Hmm bukan benci kee apee ken ? tapi tk tahuu lhaa tengok dea maken buad akuu saked , then sampai nampak dea okayy senyum then nampak pulakk prempuan tuhh , dea memang betul nakk jage kauu ken ? untungg lhaa dahh bahagia kauu , okayy ingat nakk blah then kauu boleh suro tunggu fikir last ken ? akuu tunggu nd senyum memanjang event kauu tk kan tahuu nakk senyum tuh memang buad akuu rase saked separoh mati . hmm kauu kate muke akuu mcm PAAN ? sorrry lhaa if nampak sangat :>


Akuu dahh tk boleh tahan akuu rase nakk nages okayy akuu tahan kuatkan hati akuu goo , then ajak membe pegy karoke hmm layan lagu sedih sampai menanges ahaaai gwaa benci rasee mcm neh , then dtg pulakk mamat sorang neh haha sedap beb suare luu ! hamboi then keluar lepak kejap pegy bazar karat :> jalan-2 okayy dah pening balek , dlm perjalanan boleh pulak kene tahan polis sbb membe akuu hisap rokok haihh spoil lhaa dahh lhaa dengan akuu yg lupe nakk bawak ic .


Akuu ingat kene apee lhaa ken ? si assistant dea dengar aku single teros mintak num if tk bagi tk nakk lepas ? haha WTF lhaa kauu jantan yall jee kenn ? okayy balek dlm bas berbual akuu rasee nakk terkucil sumpah kene tahan dengan sejuk , sampai rumah pukol 9 lbeh then dengar mak sound ahaaai bosan akuu :< balek mandi bareng kejap okay badan dahh rasee lain mesti demam lagi :( bosan jadi akuu neh ken ? hmm its okayy lhaa malas nak bercakap lagi , hmm kbaii :')




|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr