+FOLLOW
THE ANSWER :)
Wednesday, 14 December 201118:42 // 0 Comments

Heyy stalker :> how are you guys today ? okayy tk ? gheee okayy act today nak jawab question dari Wafa hihi sorry late dahh lame tk onl nd malas nak update blog dahh skrg :3 Heyyy teleytubbies mehh sini tengok kite jawab :)


  1. Byk byk ex Byfie/Gfiee korang , siape yg paling korang sayang ? Kenape ? Sebutkan name dia dalam surat beranak xD
  2. -Ahseng kyo :) MUHAMMAD NUR FITHRI <3 muehehe
  1. Pernah tk korang gadoh dgn Ibu korang ? Sebab ape ? Paling lame gadoh bape hari ?
  2. - Pernah lhaa , mybee sebab hang selalu balek late , err 4 hari :/

  3. Korang pernah tk mtk couple dgn lelaki/perempuan then kena tolak ? Sape laki/perempuan tuww ?
  4. - Err tk pernah buad mase skrg neh :)

  5. Bagi kan 3 perangai buruk aku , 3 perangai baek aku xD # Jujur kayyy . 
  6. *Perangai baik 
  7. - Baik , Caring , Manje
  8. *Prangai buruk 
  9. - Degil , keras kepale , suka nanges # haaa jangan marah :P

  10. Kalau couple , sehari bape kali korang ucap Iloveyouu , Imissyouu ?
  11. - Err tk terkire haha lupe lhaa .

  12. Pernah tk jealouss dgn aku ? Sebab kenape ?
  13. - Tk pernah punn :3

  14. Bagi 3 name bestie lelaki nd 3 name bestie perempuan xD 
  15. * Lelaki
  16. - Syafiq azhar , Heyqarl akim , ejat ,
  17. * Perempuan 
  18. - Wafa rossellendra , cha , syhra

  19. Korang benci tk pengkhianat ? mcm sape ? #Jujurr xD 
  20. - Double triplle fuck :/ mcm teeeeeeeeeeeeeeet ! # haha tk boleh keluar pulak name dea :P

  21. korang sayang aku tk ? sebab ape ?
  22. - Sumpah sayang gelaaaa <3 sebab awak selalu ade dengan saya , kite anggap awak sibling kite <3

  23. Ade tk kenangan manis dgn Byfie/gfie korang ? Ape diaa ?
  24. - Hmm of course lhaaa , Teman dea jage kedai kodd <3

  25. Pernah tk buad benda gile sebab byfie/gfie korang curangg ?
  26. - Pernah , hampir rahut nyawe :/



# Biyy yg pasal bf tuhh semua kenangan jee , sbb skrg kite single tkde boyfieee :) okayy kite dahh jawab dahh xD thnks tauu tag name kite <3



|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr