+FOLLOW
Kenape aku menangis ?
Thursday, 26 January 201213:31 // 0 Comments


Assalamualaikum , Heyy stalker :> how are you guys today ? okay tk ? hee kay dah lame aku tk update blog neh kan ? hmm malas kay hari neh aku ade cerite thats why aku update . hmm almaklumlah aku dahh tkde tempat nak mengadu skrg neh :< aku rase mcm aku sorang yang hidup :< hidup aku dahh tk happy mcm dulu lagi , dahh tk secerie mcm dulu lagi :< if tk dulu aku tiap hari ketawe mcm org gelaaa , merapu mcm yall , tapi bnde tuhh semua lenyap dan hanye memori yang tk akan aku lupe . senyuman orang-2 yang aku sayang semua akan sentiase dalam ingatan aku sampai akhir hayat aku . Kay first aku nak cakap yang aku rindu boyfiee aku , rindu sesangat . hmm bie relay kite semenjak neh maken renggang kan ? hmm kali neh saya mengaku salah saya sebab saya jarang contact awak semanjak saya pegy KL . sorry saya bukan tknak contact awak . saya busy sebab siang malam saya tkde dekat rumah then mlm balek saya teros tidur , terok kan saya tk contact awak ? saya mintak maaf bie . then semalam saya coll awak dekat bandar awak mcm lain saya dapat rase , bie tiap hari saya fikirkan awak . awak tahu betape rindunya saya dekat awak ? tuhan jee lhaa tahu . saya coll awak tk angkat mybee awak tidur lagikan ? bie saya saked hati tengok wall awak tapi saya tkkan cakap bnde tuhh saya terima . bie last word ILOVEYOUSOMUCH ! Second , aku rindu dengan kawan-2 , akak , abang aku :/ mane lhaa dorg semua kan ? kenape semua dahh berubah ? kenape semua lain mcm dengan aku ? aku ade buad salah dengan korang ? aku mintak maaf dekat sesiape yang aku sakedkan hati mybee aku tk sengaje . korang perlu tahu sekarang neh aku dahh tk mcm dulu . aku tk boleh nak hang sangat . aku kene duduk rumah jeee tapi insyallah if hang aku cakap dekat korg . tapi ...... korang lain sangat dengan aku . kenape ? aku tertanye bnde neh :/ if korang dahh tk boleh nak terime aku sebagai kawan korg . korg cakap okay ? aku sayang semua kawan , kakak , abang aku . sumpah aku anggap korg semua family aku . hmm aku tahu if aku update punn korang tkkan bace kan ? tkpe lhaa aku memang nak luahkan dekat sini jee sebab dekat sini jee tempat aku mengadu skrg . guys aku rindu korang sangat :< aku sayang korang :< hmm kbai .

|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr