+FOLLOW
Sister Iloveyouuuuuuu :*
Thursday, 19 January 201217:28 // 0 Comments


Assalamualaikum , Heyy stalker :> how are you guys today ? okay tk ? heee okay aku nak cerite neh . haaaa korang nampak tk gmba dekat atas tuhh ? kenal tk sape ? tipuuuu if tk kenal . heee kay name FB dea AI JIA ALWI . hee sape dea ? kay dea kakak aku yang terbaik pernah aku ade if korg nak tahu . kenape dengan dea ? kay lepas neh aku dahh tk dapat jumpe dea lagi dahh . lepas neh dea dahh tkde . dea dah nak gerak KL :( hmm dea dahh nak mule hidup baru dengan seseorang . hmm lepas neh hang bandar petak tuhh dahh sunyi sebab tkde lagi dengar suare kakak gendud sorang neh :< tkde lagi nak dengar dea cakap BUAD TAIK APE ! haaaaaaa aku akan rinduuuu bnde tuhhh . hmmm kak lepas neh adek dahh malas nak hang lhaa , akak dahh tkde :< dahh tk syok . hmm kak bnyk kenangan kite kan ? event kite belum sampai setahun kenal tapi adek rase mcm dahh lame kenal akak . kak hari tuhh cikgu BI adek suro buad essay tau pasal memories , then adek buad pasal akak . then cikgu adek suro bace dekat depan . adek bace sampai nak menanges kak sampai ingatkan akak lepas neh dahh jauh :< kak ingat lagi mase neh tk ? 


Gmba dekat atas tuhh , mase tuhh akak turun kangkar kan ? heee adek jumpe akak dekat tempat kerja adek kan ? mase tuhh jumpe akak ema nak amek gaji dengan adek sekali , akak tunggu dekat dalam kerete . akak nak tahu adek ingatkan , akak tk amek port pasal adek . then bile kak ema cakap akak nak jumpe adek sumpah adek terharu nd adek happy gelaaaaaa :') then kite lepak Jusco Taman U , heeee lepak dengan bebudak neh semua kan ? then dapat tahu kaki akak kene ekzos motor whoaaa kesian kau kak . hee then akak suka duduk dekat kerusi urut tuhh . haha bagi sekali nak lagi :> heeee kak lepas neh if adek jumpe akak lagi , adek belanje akak duduk dekat kerusi urut tuhh sampai lebam :> heee then kite lepak dengan taman sampai maghrib . mase manghrib tuhh jugak akak bawak adek naik motor pusing satu taman tuhh kan kak ? ingat lagi keee tk kak ? heee kak bile nak dapat cenggitu lagi ? sumpah adek rinduuuu bnde tuhh semua yang hanye tinggal kenangan :< Kak TELETUBBIES tetap kenangan kite dengan wafa sekali kan ? nyanyi siked twinky wiky , gipsy , lala , pooh :> heee kay dahh gela aku :/ lepas neh bile lagi nak hang sesame ? bile lagi dapat ketawe sesame ? bile lagi dapat lepak sesame ? bile lagi dapat gela sesame ? adek rindu lhaa kak . lepas neh akak dahh jauh kan ? kak sabtu neh adek tk boleh hang sebab adek nak pegy KL :( hmmm naty adek dahh turun JB akak pulak naik KL kan ? haaaaaaaaaaaa kenape tuhan duga kite cenggini kak ? Kak adek bahagia kenal dengan akak tk terlintas dekat fikiran neh nak jauh dari akak . adek bersyukur gelaaa dapat kenal dengan akak , abang semua . dorg semua adek dahh anggap mcm family adek sendiri . akak naty bile dahh jauh jangan lupekan adek tau . rajin-2 lhaa contact adek . adek selalu tunggu akak contact adek tau :> kak , adek tk pernah rase paan cenggini , dahh tk boleh nak chill dahh . hmmm menanges kodd update post neh . mane tk nya , kakak yang paleng adek sayang lepas neh nak pergi jauh :( hmmm akak tkecre okay ? jaga kesihatan tuhh , jangan lupe makan ubat . jangan nak degil sangat orang cakap dengar tau , jangan nak sdeh-2 .jangan nak marah-2 heeee mule kan hidup baru dengan senyuman tau :) adek akan selalu ingat akak nd rinduu akak :) Siti hajar bt mohamed alwi you're the best sister i ever had   iwillmissyouuuuuualot ♥ tkecreyourself sayaaaangggg 


|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr