+FOLLOW
Stomach ache :/
Tuesday, 31 January 201216:40 // 0 Comments


Assalamualaikum , Heyy stalker :> how are you guys today ? heee if sehad alhamdulillah , if tk sehad . haaaa cepat cari ubat yang boleh sehadkan korang tuhh :> hee kay kenape dengan aku ? haaa nampak title tuhh ? sape saked perut ? haaaa aku lhaa tuhh . haiyaaaa aku tk tahu ape puncanya . hmm setahu aku tadi aku makan nasi lemak ayam dekat sch then tetibe mase tengah belajar subject BI aku rase lain mcm perut aku . haaa teros hilang focus nak belajar . then si David Teoh tengok aku jeee >< kay aku bengang dengan dea haha then mase dea dahh habis dea belum keluar lagi aku teros lari pegy toilet . haha sumpah saked gelaaa aku rase nak muntah plus pengsan . then balek tadi aku call mak aku suro amek . naseb baik dapat coll mak . then tadi balek aku teros masok toilet lagi . then try makan berape minit kemudian aku masok toilet lagi ya allah hari neh toilet jadi sahabat aku :> naseb baik toilet dekat rumah free if kene bayar jugak mcm dekat bandar petak tuhh pokaaaai aku :3 heeee kay so skrg aku terpakse tahan tk makan takud saked perot lagi . Heee entry kali neh serabai siked kay ? haha sorry lerr , if tk suka can go out :') kbai .

|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr