+FOLLOW
Sorry, Imissyouuuuu :')
Monday, 16 April 201217:24 // 0 Comments
Assalamualaikum. Heyy stalker :'> How are you guys today? Okay tk? Heww heww dahh lame kan aku tk update blog? Hm hari neh aku terase nak update sebab tk dapat tahan rindu dekat sorang budak neh Sebelum tuh aku ade mintak link blog dea. Sbb aku dahh lame tk dengar story dea. If aku bace blog dea confirm aku nangis. Same jugak mcm tadi aku memang tk dapat nak tahan air mate tuh :'/ Kay nak tahu tk sape? Kejap eyh aku upl gmba dea.

 

Kay kenal kan yang dekat atas neh sape? Fb search Faa Rosselendra. Hyee bie :') Awak sehad? Awak acane skrg? Ade nangis lagi tk? Hari neh dah makan choki-choki? Heww heww tuhh skrg antare favv kite tau sebab kite selalu ingat awak. At least dapat lepaskan rindu siked. Hmm hmm if ade pape btw kite kay? I will wait :) Title tuh SORYY sebab kite dah lame tk contact awak, kite off hp, tk teks awak then deactive Fb kite tibe-2 tanpe pengetahuan awak. Bie kite dah cakap kan kite teringin nak pelok awak, nak share story dekat awak. Kite pendam semua masalah kite sorang-2 sebab skrg tuhh cara kite :'D kite dah tk biase nak share dekat org if kite share tuh just bnde biase jee :') Reen skrg dengan Reen yang dulu lain bie. Reen yang dulu periang, gila-2,  happy selalu, yang kuat dahh lame mati bie :') Reen skrg mybe tk seceria Reen dulu bie. Kite rase hidup kite gelap gelita bie xD kite lebih suka pendam dan berdiam diri :') Bie if awak nak tahu celik mate mesti kite cakap dengan mak cenggini " Mak akak rindu wafa :'( " Kite akan titiskan air mate. Cenggitu jugak sebelum tidur kite akan cakap bnde yang same sorang-2. Bile tengok mcm orang gelaa kan? Hm tapi kite tk kesah langsong. Dalam mase yang same memang kite tunggu awak teks or coll :'/ Kite tk teks awak sebab kite takud ganggu awak. Kite tahu awak selalu sdeh nd busy sebab tuhh kite tknak ganggu awak. Tapi kite salah kan? Awak terseksa kan bie? I'm so sorry bie dah lame menyepikan diri. Insyallah if kite jumpe awak kite story dengan awak tau :')  Tapi kite janji if kite jumpe awak nanti kite akan jadi Reen dulu :') Insyallah dengan izin Allah kite hang same lagi tau. Hihi buad mase neh awak kene sabar dengan segala dugaan awak bie, kite sentiase ade dekat sisi awak tau dont worry kite tkkan tinggalkan awak acane malik buad awak. Tuhh janji kite tau :') Nd promise jangan nangis lagi tau naty mate maken bengkak :) Muehehe awak tahu kan kite tk pernah berenti sayang nd rindu awak? Kite sentiase ingat awak :) Ingat tuhh. Bie naty kite nak mantapkan lagi kamus dewan JAWAENGLISH kite lagi :3 awak ingat kan? Hee tuh rahsia kite berdua jee tau :* Hm last word I do I love you KENGGERE xD Please tkecre yourself selame kite tkde dengan awak neh. Ingat pesan kite jangan buad bnde yang bukan-2. Hmm imissyouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :'/ 
Rindu muke awak, pipi awak, rambut awak, mate awak, senyuman awak, suare awak, gurauan awak. choki-2 awak, pelukan awak, ciuman pipi awak Teletubbies <3
|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr