+FOLLOW
Hi :)
Friday, 1 June 201221:02 // 0 Comments


Assalamualaikum. Heyy stalker :> How are you guys today? Okayy tk? Hee hari neh hari jumaat right? Hee bangun pagi then pegy jogging dgn eyka -.- penat boleh bp kilometer siaa then stay taman haa senam dkt sane :D Hm kay sebenarnye aku nak story lain tau. Nak tahu pasal sape? Pasal wafa :') FAAREEN <3 Kay act aku dgn dea dah lame tk hang same. Aku rase last aku hang dgn dea tahun lepas kodd mase tuh aku dgn ex aku -.- Hm hm sumpah rindu gelaa boleh? Tahun lepas dpt hang dgn dea sbb maseng-2 single then layan kepale dea tawaf satu cs tuhh then berbual jawa english -.- Dea neh kan sebenarnye kan bnyk jugak kodd cakap merepek :P Hee tk boleh blah KERENGGA jadi KENGGERA :D hee tapi skrg kurang rapat sbb maseng-2 ade masalah sendiri kan? Hm dea pun tengok mcm ade masalah tapi dea tk btw sumpah aku sedih tp aku tahu ade sbb dea tknak btw :) Biy i dont want to see you fake smile but i want to see your smile sincere from you heart :) Awak nak tahu palneg kite tersentuh hati bile? Kite tunggu awak dkt depan movie naik escelator then awak nampak kite awak pelok then awak nangis :'( Hee kite tk nangis depan awak kan bie? Tapi after kite blah airmate kite laju turun sebak tengok awak nangis cenggitu :'( Hm niat kite malm nak lepak same tapi awak dah balek :'/ Lepas tuh kite teros tk jumpe lagi kan bie? Anggap dah bp bulan kite tk hang same :'/ Hm tapi tkpe esok kite tengok movie eyh? Hm kite nak spend time dgn awak esok. Bie kite tknak awak nangis lagi bie, tknak tengok awak seksa lagi bie. Kite nak jage awak balek mcm dulu. Kite tknak awak menangis sbb orang yg dah saked kan hati awak. You must strong babe :') No one can replace you :') Remember i always with you in any situation <3 Bie imissyouuuuuuuuuuuu <3

Teletubbies 

|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr