+FOLLOW
Happy one months :)
Sunday, 1 July 201223:49 // 0 Comments


Assalamualaikum. Heyy stalker :> How are you guys today? Okay tk? Heww heww kay actly aku baru balik dari jomheboh *ecohh jap* phewww tahun neh tk best wehh sbb dia buad dkt angsana -.- ntngu next year dia buad dkt mane pulak >< Haa actly bukan neh yang aku nak cerite. Hee pasal relay aku yang dah one months one day today :) Alhamdulillah sampai jugak one months kan biy?

Kay sebelum lupe nak ckp thnks dkt semua member yang dah wish anni aku :) Terharu wehh tk sangke korang ingat pulak. Ade yg teks ade yang jumpe depan-2. Hee semalam first anniversary date yang ke 4 :) Haa first couple first date whoaa awesome right? Hee tapi ..... tkde gmba laa -.- niat semalam nak shoot tapi tk jadi pulak -.- so shaaadd tapi tkpe next time ade lagi kan?

Hi biy :) How are you now? Sehat tk? Dah makan? Dah mandi? Hee biy thnks for yesterday sayang :) I'm happy one day with you by my side *pheww ohhmyenglish!* haha even smlm tk dpt tengok movie tkpe asalkan saya selalu dgn awak. Haa even smlm memang kaki awak sibuk nak pegy sana sini dgn member tlpe saya faham, actly smlm kan saya marah dkt awak sbb smlm awak tk bagi saya tngok hp then hujung-2 baru awak bagi. Hm ..... tkpe saya try fikir positve :)

Biy saya rindu nak awak nganjeng saya, saya rindu nak awak cubit saya, saya rindu nak awak jentik saya, saya rindu nak peluk awak. saya rindu nak iomm awak, saya rindy nak cubit hidung awak, saya rindu nak bahan awak biy :/ saya rindu nak tengok awak senyum jeling saya semua. Biy bile lagi kite boleh nak cenggitu? Saya tk tahu lagi bile dpt jumpe lagi. Yang penting saya tkkan lupe date kite semalam. Hm miss that moment tengok bunga api same-2 dkt daulat :'/

Biy ingat tkecre dkt sane, saya jauh tk tahu ape awak buad. Jangan nak menggatal ingat you're mine saya harap awak mcm saya dkt sini selalu tngu awak :) saya lupe nak bagi gmba saya sbb saya tk bawak :/ sdeh kay biy? Hm pasal spect awak dont worry saya jaga spect tuhh mcm saya jage awak kay sayang? Hee happy one months Mohd Aidil <3 Iloveyoumorethanwords sayangg :'* tkecre yourself always miss you .....
Hope our relationship until last my breathe. Insyallah
|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr