+FOLLOW
A friendship ....
Monday, 13 August 201217:25 // 0 Comments


Hi assalamualaikum :) How are you guys today? Hee kay today hari isnin exam Bi jee, alhamdulillah senang aku boleh jawab. Hee kay hari neh bosan gilaa kan? Sampai aku pun dah bosan gilaa tahap dewa so fikir punye fikir better aku update blog right? Jyeahhh cara nak hilangkan bosan :3 hihi

Hee kay today aku nak post pasal friendship :) Hee yg dkt atas tuhh Cha dengan Eyka. Aku kenal dgn Cha sejak form 1 nd aku rapat dengan Eyka sejak form 4 neh haa. Kay srious aku selese member dgn dorg, susah senang dorg mesti ade tlg. If dkt dlm class muke dorg jee laa yg buad aku berdekah naik gila hee mcm-2 perangai ahh kan dorg neh?

Even aku tahu aku bnyk kali sakitkan hati dorg, bnyk kali buad hal tapi dorg tetap terima aku sebagai kawan dorg. Thnks k? Aku mengaku kiteorg memang bnyk kali bergaduh tapi kiteorg akan try solve dgn cara baik. Dan aku berjanji dkt diri aku, aku akan straight lepas neh aku tknak gaduh-2 dahh. Mybe sblum neh ego aku kuat sangat nd aku tk rasa ape itu persahabatan nd now baru aku rasa nd baru aku sadar semuanya :)

Baru aku rasa skrg ape dorg rasa sebelum neh, kenape Tuhan tk tunjuk sblum neh? Haihh masing-2 mempunyai perangai tersendiri nd tkde sape yg sempurne dlm dunia neh, so dorg terima kelemahan kelebihan aku nd aku pun same terima kelemahan kelebihan dorg :) Heyy aku syg korang ..... aku tknak persahabatan kite musnah cenggitu jee k?

Hm terase siaa aku tulis post neh .... first time aku terasa gilaa nd suddenly i'm crying bile igt balik semua moment kite sebelum neh. Tapi Wafa tetap penting dlm hidup aku, hee tkde sape yg boleh gantikan tempat dia dlm hati aku. Hanya Wafa, Kak hajar,Cha nd Eyka kawan yg paling aku rapat nd percaya skrg :) Wehhhh jangan tinggalkan aku tauu. Aku mohon sangat :'( *lap air mata* Aiiiyeeyuuuuuuu :'*
Hope our friendhip never end. Insyallah ....... 
|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr