+FOLLOW
The story .....
Saturday, 11 August 201213:29 // 0 Comments


Hi assalamualaikum :) Happy saturday guys :) Kay lagi seminggu kite dah nak raya kan? Yeayy!!!! aku rasa mcm tahun neh kejap sangat puasa rasa mcm tk puas jee kan? Hee kay korang dah beli baju raya? Kasut raya? Beg raya? Rambut raya dah buad? Heww heww untung laa kalau dahh kene aku baru today kan gerak beli, hee tapi rambut wallahualam tk tahu buad ke tk sbb tk ckp dgn ayah lagi :3 elak dia ckp tkyah buad jee patah seribu teros --'

Hee kay minggu neh minggu exam hoyy :3 erkkkk nasib baik ujian jee soalan tk laa susah mane cume menyesal ade bnde yg aku tk bace tuhh yg keluar. Hee kali neh wa tk tiru buku beb wa gune otak wa sendri hihi *bingai ahh kau neh reen* kay kay stop actly aku nak ckp yg skrg neh kan hidup aku dah mule kosong balik ..... hm skrg neh yg aku ade cume aidil, wafa nd classmate aku jee. Yg lain? Hm ntah laa ....

Hm skrg masing-2 dah busy dengan kerja kan? Tapi rasa sangat kehilangan korang :( rasa korang dah pegy jauh dari hidup aku skrg? Hm bile aku fikir balik ape salah aku buad dkt dorg smpai semua senyap jee? Hm sorry if aku jarang contact bukan ape aku bnyk masalah sejak kebelakangan neh, aku busy dengan study semua hm aku tk pernah nak lupekan korang :(

Hm aku rindu nak mcm dulu :( semua ckp dorg rindu aku, nak jumpe nak hang sama. Tapi skrg? Hm semua hilang ... aku nak abang, akak, adek angkat semua :( aku rindu nak share masalah dkt korang :( korang igt aku lagi tk? Rindu aku tk? Hm aku rindu korang sangat :( please jangan diamkan diri cenggini. Hm terasa sunyi sangat .... teras kosong ....

Bile igt balik semua kenangan kite lepak sama, ketawe same-2, air mata aku melilir nd setiap kali aku berdoa aku mintak kite balik semula mcm dulu. Tapi aku tahu tuhh semua hanya angan-2 aku jee kan? Its okayy hm aku redha kalau neh semua ujian untuk aku. Bile korg free korg contact aku k? Aku sentiasa tngu korang, aku takut nk contact korg sbb takut ganggu korg. Hmm memissyouguys :'(
My life incomplete without you guys ......

|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr