+FOLLOW
Happy Birthday mom :)
Monday, 8 October 201212:18 // 0 Comments



Hi assalamualaikum semua :) Hee hari neh hari isnin aku cuti sbb budak nak PMR :) To candidate pmr goodluck okay? Haa bukan nak cerite pasal budak pmr aku nak story sikit pasal birthday mak aku. Hee mak Happy Birthday yang ke 43 :') May god bless you mom :') Mak adalah mak yg terbaik. Terima kasih sbb selame neh jaga akak :)

Pejam jelik dah tua dah kan mak? hee *mampus dia tahu* hee semalam aku dgn ayah belkan dia kek tauu. Then dia tknak bukak sbb today birhday abang sekali. To my brother Happy Birthday too. Actly aku mcm anjing dgn kucing dgn si sorang neh -.- haihh tkpe birthday kau sehari neh jee. Mcm tk percaya jee wish birthday dia -__-

Aku terkejut semalam mak ckp " kak Wafa ape cerite skrg? senyap jee skrg? " " haa? knp tetibe tnye? dia kurang sihat skrg, then dia busy kerja " " dia kerja ape? " " haa akak pun tk tahu ahh mak, tk sempat nak tnye " " ouhh tk contact dia? " " tk, dia busy, tknak ahh ganggu dia " " ouhh tk rindu dia ke? kan kau selalu mcm hilang laki " " haa? rinnn ..... mak akak lapar "

Hmm tk sanggup aku nak cakap, aku rindu dia sangat dho :'/ kalau aku sambung confirm melilir air mate aku neh :'( biy hope awak okay dkt sane, jangan lupe makan ubat tkecre time kerja k? Kalau ade pape masalah btw kite okay? * pheww tulis mcm dia bace jee* its okay aku doa dia dari jauh.
Mom and Brother, Happy Birthday :) Wafa, Imissyoualot! I do iloveyou guys except bother i hate him!
|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr