+FOLLOW
GETBACK AGAIN :')
Monday, 31 October 201118:15 // 0 Comments



Heyy stalker good evening ! haaa hari neh akuu post 2 kali dlm sehari haha rajin pulakk tangan menaip hihi okayy straight to the point . hmm tengok tilte sapee ? MUHAMMAD NUR FITHRI lhaa kenal dea ? haa suka hati lhaa hmm nakk btw akuu dengan dea dahh gatback . hee bilee ? tadi kodd hmm act tadi akuu bergaud kejap dengan dea biase lhaa mood dea sekarang neh suka berubah dahh mcm prempuan kann ? haha sorry okeng terkutuk !


Hihi okayy apee perasaan akuu ? bahagia lhaa wehh tk sangke kitee getback , yelaa sebab tadi akuu katee pintu hati akuu dahh tertutop untuk kauu ken ? act akuu cuma ckp jee manee tak nya akuu bingit kauu ckp ILOVEYOU dekat wall betina ex kauu ken ? hmm then kauu cerite dekat akuu okayy akuu stil percaya dengan kauu sbb dengan masalah kauu sekarang neh kan ? akuu faham , tapi akuu nakk ckp dengan kauu jangan tipu akuu lagi ?


Hmm neh last chance untukk kauu , kenape aku accept kauu balek ? sebab akuu sayang kauu gelaa , jangan mainkan perasaan akuu tauu , hmm okayy tengok gmba atas tuhh hihi adee namee kitee lhaa ^^ suka boleh ? haaa neh gmba lhaa just nakk btw gmba neh masee frst day couple dengan dea hihi pandai ken dea nak tackle akuu ? wait dea buad DP tuhh :') bangge neh hihi heyy kauu nakk tahuu hari tuhh dekat bandar ramai budakk pakai bajuu mcm neh , akuu mampi ckp HEYY BAJUU DEA SAMEE DENGAN AHSENG :'(


Hihi tapi lepas neh akuu hang akuu dahh tk sorang ken ? akuu adee kauu ken biyy ? hee kitee boleh mcm duluu lagi ken ? cuma sekarang kitee tk dpat contact sbb kauu punn tk guna hp akuu pun tkde crdt . dugaan kan biyy kauu cakap , tkpe kauu jangan putos ase . sayee selalu adee dengan awakk :') awakk jangan risauu ayee tk tinggalkan awakk , sayee tk pergi manee-2 :')sayee adee dekat sini awakk jangan tinggalkan sayee lagi okayy ? Heyy imissssssyouuuu !     iloveeeeeeyouuuuu ! ucuk acin ! haha ayat kauu , okayyy nehh muuaaaahhhhhhhhhhhhhh :* iloveyou until last my breathe 


|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr