+FOLLOW
Jyeaahhhh 2 in 1 :)
Sunday, 30 October 201115:06 // 0 Comments






Heyy stalker good evening ! how are you guys today ? dahh makan belum ? if dahh haa jumm dengar story akuu . hihi why tajuk 2 in 1 ? jyeeeaaahh act akuu hang dengan orang yg berbeza pada hari yg berbeza ? faham tk ? alahh buad-2 faham jee okayy ? hihi okayy masee tuhh bilee ekk lupa lhaa akuu hang dengan chaa wahh happy lhaa jugakk kann dapat hilang tress dari dudok rumah kelauar dengan dea , dea belanje wahh thnks sayang then mula lhaa menggelaa >< adee amek gmba nakk tengok ? neh dea 




Seee harr neh jee gmba yg akuu boleh upl act bnyk lagi but thnks chaa ajak akuu hang belanje akuu makan , karoke sumpah boleh release tension hee naty if akuu dahh kerja akuu dapat gaji akuu belanjee kauu pulakk tauu , hihi muahhh siked :* iloveuouuuuuu .


Okyy second semalam 29/10/2011 akuu hang dengan sheee dahh lame yall tk hang dengan dea sumpah akuu rinduu dea then adee ilaaa boleh pulakk terserempak dengan aedil dekat plaza seni then apee lagi jalan lhaa buad muka dang haha berjalan cuci matee whoaaa tengah-2 jaaln berdekah dengan shee tk mcm bengong kann ? tapi time tuhh akuu rasee tinggi sangat memangdangkan shee yg rendah tuhh kenn ? hee tinggi sebab pakai kheel lhaa wehh ><


Haha then si aedil neh ajak pegy karoke haaa dea ajak kann ? dea lhaa yg support haha selame 1 jam menyumbangkan lhaaa suare yang mcm itik neh haha saked dho tekak akuu terpekik , yg si shee dengan aedil  pilih lagu madah semua nakk menjerit amek kauu dahh mcm orang mabok dlm tuhh , ehh ehh sebelum tuhh kiteorg lepak belakang levi's then menggela sekejap amek gmba haa nakk tengokk ? kejap eyhh akuu upl sekejap .




Sorry lerr blog akuu tk boleh upl bnyk-2 neh jee yg boleh , haha seee ? bahagia lhaa jugakk ken akuu , okayy sambong dekat karoke keluar jee akuu jumpe budakk neh dekat merlin tower ececehhh pandai poss dekat tangge kann ? haaa kauu dahh adee gf lhaa ngok ! akuu tk boleh nakk rapat hee then turon ascalator yg si shee jumpe wawa ya allah dahh mcm apee dea boleh naikk balekk astaga tunggu dea berejam kann dekat bawah then si aedil boleh cakap eh tuhh ahseng .


Haa akuu cepat-2 toleh lahaaii kecik dea maken comel dho mcm kanak kanak haha then dea panggel akuu datang *dlm hati ya alah tk sangke jumpe dea rinduu dea gelaa . akuu tengok kenape semacam muke dea lhaa rupanya dea potong rambot haha berdekah akuu ehh ehh akuu nampak lagi lesung pipit dea ahaaiii sejukk hati >< mase pukol 6 senga then dea ajak tengok movie OHHMYYY terkejot akuu , akuu ckp dengan membe akuu dorang katee pergi jee lhaaa .


Haihh yg aedil boleh nakk touching sorry okayy ?then see balekk akuu pergi atas server wayang ceritee apee tk tahuu , dea ckp ceritee PARANORMAL haihh dlm hati takud tapi layan jee lhaa kann ? ingat dea nakk duodk seat biase then dea katee seat couple . twrdiam then tengok dea hmm masok pukol 6.45 hmm dahh cari seat dudok akuu pandang dea , dea pandang akuu haihh senyumm :') then dea cakap dea rinduu akuu , akuu jea tk rinduu dea haihh menyirap guaa dea cakap akuu mcm tuhh !


Tk separoh mati akuu rinduu dea :/ hmm then ceritee dahh start akuu mule takud almaklumlah akuu neh lemah semangat ahaihh naseb baik dea adee boleh pelok haha gedikk ! hmm dea boleh nakk tidur akuu kacau lhaa apee lagi kann ? kesian kauu biyy ! hihi sumpah terkejut tengok ceritee tuhh cilaka lhaa kann ! haha sampai kauu punn terkejut kann biyy menyumpah-2 terus kauu . haha berdekah akuu tengok then mula lhaa kauu dlm tuhh suke tiup telinge akuu bapak dea geli dho !


Haha then bergusti dlm tuhh dengan kauu , haha terkejutkan tengokk akuu kuat ? haha tk percaya kann ? tapi ya allah tangan kauu biyy memang buad bahu nd tangan akuu saked :( jahatt kauu tk kesian dekat akuu kee ? hihi tapi tkpe akuu dapat lepaskan rinduu dekat kauu thnks okayy belanje movie :> hmm then ceritee habis dlm pukol 8 lbeh pegy seget dlm perjalanan kauu ckp kauu pinjam akuu sekejap boleh kan ? kauu ingat akuu barang apee nakk pinjma-2 ?


Brr then kauu katee kee boleh lamee-2 ? akuu senyum then akuu cakap kitee getback balekk kee ? then kauu ckp suke hati lhaa sayee tk kesah , brr kauu ckp mcm main-2 saked hati akuu yall ! then dahh sampai seget mcm biase lhaa akuu jee kene tinggal kauu dahh jumpe kawan kauu manee ingat akuu then boleh cakap akuu yg tinggal kan kauu brr bodoh neh ! haha then akuu jumpe kakak angkat dengan weirdy nadia haa sumpah korang lainn tauu ! hihi buad muka bodoh tegur jee lhaa (Y)


Then lepas tuhh adee gaduh kann ? sumpah aku takud akuu pikir keadaan kauu jee :/ hmm akuu nampak kauu okayy ? legee hati akuu then kauu panggel akuu hmm kauu hisap rokok akuu stil chill lagi lhaa kann ? haiahh naseb baik kauu boleh ketawe senyom bagai depan akuu hmm akuu tahuu kauu nakk sedap kan hati akuu jee kann ? hmm then boleh pulakk kauu jumpe fixie adoi mcm org gelaa kauu tahuu tk ? kesian kawan kauu tuhh kauu bawak lari fixie dea pusing 1 bandar tuhh !


Then dahh pukol 9 senga akuu punn gerak balek dlm bas mcm biase kene diri sial kene sound if balek jee mesti kene diri , dlm bas sempat touching dengan apek farid padan mukabuad hal dengan akuu lagi kann ? hihi apee punn thnks guys semalam buad akuu happy hmm tk kan lupa bnde tuhh . hmm next time hang lagi okayy sayangg ? hihi okayy neh jee nakk story haha penat dahh tangan menaip okayy byee stalker :>



P / S : post paleng terpanjang :)








|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr