+FOLLOW
Happy Anniversary :*
Monday, 27 February 201218:52 // 0 Comments


Assalamualaikum. Heyy stalker :> How are you guys today? Okayy tk? Sehad tk? Kayy skrg cuace tk menentu so jage kesihatan korang kayy? Hee kay back to the story :> Sape dekat atas tuhh? Kenal tk? Tkkan tk kenal heee budak neh semua kenal dea ^^ Kay if tk tahu jugak Fb search Faa Rossellendra. Kay aku nak cakap hari neh 27th February kan? Hari neh anni aku dengan dea yang ke 6 xD heee kay lame tk? Act aku gune gmba dekat atas tuhh sebab tuhh ialah first date aku dengan dea tau ^^  hee sweet tk?  Omel tk? Mesti lhaaa kan? haha pasan jap. Aku tutup muke sebab aku malu dengan dea xD wuuuuuuu same first date dengan abang pelat mase tuh :/ errr kay forget it. Hmm pade aku 6 bulan neh lame okay sebab aku dengan dea jauh tk selalu jumpe tauu tapi relay kiteorg still kekal :> Hmm kay aku mengaku relay kiteorg tk mcm dulu sebab maseng-2 busy then ade masalah sampai aku punn tk sempat nak story or aku tk sanggup nak story dengan dea ape masalah aku sebab dea punn kadang-2 tengah dalam masalah jugak. Kayy bie sorry tau kite bukan tk wish, kite terlambat wish kite tunggu pukul 12 last-2 ade orang coll. Hmm then kite dapat teks awak, kite nangis tauu :> Hihi malam tadi 4 kali kodd saya nanges :'> Kay try bace ape yang dea bagi.


Him : Hye bie :* kalau awk bgn , satu test masok inbox awak bie :') mesti awak t'snyum-2 bace text nih ;D . bie act kite nk wish anny kite dgn awak yg ke 6 bulan bie :-* thanks bcause build a sweetest moment . never to say HATE YOU kat awak bie :x i'II always remember my fest date with you until now *haaa npk tk ayat BI kite xD haha sory ah kite pakai hntam buta <^^> bie , awk tahu kan relay kite dgn awk skrg mcm mane ? jyeahh jrg cntct , jrg hang same :'/ . kite harap sgt fship ni kekal smpai nafas kite yg t'akhir bie :* kite tahu awk still tk boley lupekn abg pelatt tuh :/ . bkn sng kn bie nk lupekan org yg selalu ckp ILOEVYOU lat kite . be stong kay bie ? cari pegganti laen kay , kite always sokong result awk evn kite tkde dgn awk skrg bie . NURUL AZRYANA BINTI ROSLAN , I DO LOVE YOU MORE THAN YOU LOVE ME LS :-* I NEVER TO STOP THINKING ABOUT YOU :* kbye takecare :) I MISS my TUNGAU :-*

 Hee nampak tk? Kay aku bace bnde neh dengan music yang dea bagi aku bace senyum sambil nangis :'< Hee kite rase nak jerit dekat semua yang kite sayanga awak tau :'> awak sorang jee faham kite bie event kite jauh kite tk pernah lupekan awak. Act kite tk pernah lupe anni kite tauu ^^v percaya lhaa, ehh kite ade rep cume tk cukup crdt thats why some text missing, hihi maxis cinabeng ahhh dea tarek crdt kite :'/ heee kay kite rep neh act.

Me : Bie thnks, happy anniversary yg ke 6, act kite tngu pukul 12 tapi ade org coll :* kite ingat nak wish dulu, sorry late. Bie i'm neverforget you or let you go, you always in my heart and my mind, iloveyou like my sibling, kenal awak adelah bnde pleng indah, hm abg pelat dah ade peganti kite tkpe kite kuat, hmm jage relay dgan malik kay? Wafaezzazmin I DO ILOVEYOUMORETHANEVERYTHING, IMISSYOUBADLY, jangan tngalkan saya kay? Goodnight tkecre teletubbies ^^

Heee kite nak cakap kite mintak maaf sebab late wish tauu, kite sayang awak macam nyawe kite sendiri, sekarang awak penting dalam hidup kite. Sumpah saya tk tipu :'>Tiap hari fikirkan keadaan awak hope awak baik-2 jee kay? If saked jangan lupe makan ubat, if ade pape jangan lupe roger-2 tauu ^^v Hope relay kite kekal sampai akhir hayat saya ^^v please pegang kate-2 kite sebab kite tk kuat tanpe teletubbies neh ^^
|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr