+FOLLOW
Forgive me :'(
Friday, 23 March 201218:16 // 0 Comments


Assalamualaikum. Heyy stalker :> How are you guys today? Okay tk? Korang dahh minum petang? Hm stop bertanye. Kay kenape lagi dengan aku? Haihh mesti korang bosann kan aku madah update pasal bf kann? Haaaa blog aku so hak aku lhaa nak update pasal sape? Tk suka? Godieee -.- Hm kay tadi kan aku dengan dea ade perselisihan faham siked :'/ Kay bie i'm sorry tk sengaje buad cenggitu. Yang pasal status tuhh tkde niat nak buad awak sedih. Awak dahh cukup bahagiakan saya bie nd saya tk pernah rase sunyi punn tuhh yang awak pelu tahu :') Awak dahh berjaya buad saya hilang bosan. Hm awak dahh try sedaya upaye untuk buad saya tk rase sedih nd luke hati walaupun siked kan? Yess awak dahh buktikan yang awak boleh buad. So awak tk perlu rase sebersalah. You must know now only you in my heart :'( No one can replace you in my heart because you're very special nd nice with me. Event baru sekejap saya dahh sayang awak mcm nyawe saya sendiri. Tadi kan saya bangun tidur tengok awak tk rep teks kay sabar saya try delet teks lain rupanya memory phone delet thats why tk dapat teks awak yang bebanyak tuhh :/ Hm act tadi saya mimpi something tauu tkpe naty saya btw okay this secret :') Bie if you read this blog tolong buang rase sebersalah awak tuhh kay? Jangan sdeh lagi saya tk suka lhaa. Saya nak awak happy jee awak punn tahu kan? Saya selalu rinduuu awak. Jyeahh this is our love <3 

Iloveyou for a thousand years  

|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr