+FOLLOW
Happy 3 months :*
Thursday, 30 August 201221:39 // 0 Comments


Hi assalamualaikum :) Hee korang semua sihat? Haa dah lame aku tk update blog right? Haa hari neh aku update pun sbb hari neh anniversary aku dgn dia. Hee kay biy Happy Anniversary for 3 months <3 Saya harap hubungan kite kekal sampai jannah insyallah :') Biy thnks sbb sudi sayang nd cinta saya, thnks sbb sudi terima saya dlm hidup awak, thnks sbb bagi saya peluang untuk selami hati awak, untuk saya sayang and cinta awak.

Biy awak yg terindah dlm hidup saya :) Awak mewarnai balik kehidupan saya yang gelap dulu. Awak org yang sangat penting dlm hidup saya. Jgn tinggalkan saya k? Promise with me can? Thnks because give me this mase meet hari tuhh

Saya hargai sangat. Awak nak tahu? Today saya pakai cincin neh dari balik sch until now nd saya akan bukak mase tidur nanti. Saya janji akan simpan cincin neh sebaik mungkin. Saya akan simpan cincin neh nd jaga dia acane saya jaga awak kay sayang? Biy saya nak awak ingat semua yg tulis dlm surat tuhh k? Saya nak awak bace setiap kali awak rindu saya :)

Saya jauh, saya tk dapat teman awak dkt sane. Saya harap awak jaga diri awak dengan sebaik mungkin k? Saya sangat rindukan awak skrg neh, awak perlu tahu. Saya rindu kan senyuman awak, rindu mate awak, rindu segalanya tentang awak biy. *lap air mata* I do iLoveYou myStrongheart <3
Only you can make me smile when me sad <3
|



Credits
Thanks to all(:
Layout edit by : Coco Chanel
Original basecode by : Munirah Mohd Rizal
Icons from : [7th Disorder!] and Kawaii Box
Software : Gimp 2.6
Image from : We♥it and Tumblr